Klantverhaal

Verlaan makelaardij

Je woning verkopen? Een droomhuis op Funda gezien? Dan ben je bij Verlaan Makelaardij aan het juiste adres. Zij zijn namelijk een makelaardij, hypotheekadviseur en verzekeringskantoor in één. Sinds 2007 geeft het makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan leiding aan een hecht team. En zoals bij ieder bedrijf komt er natuurlijk ook een stuk ICT om de hoek kijken.  

Case

Verlaan Makelaardij werkte al geruime tijd samen met een ander bedrijf op het gebied van automatisering en beveiliging. Dit bedrijf stopte op den duur met het stuk automatisering, wat voor Verlaan Makelaardij een probleem opleverde. Dit betekende de start van de zoektocht naar een nieuwe ICT-partner. 

“In het verleden hebben we met grotere bedrijven gewerkt, maar daar had niemand het overzicht. Het hebben van één vast aanspreekpunt was voor ons dus erg belangrijk”

Ruud kende Pim van TPM Groep al vanaf zijn basisschooltijd. Nog nooit hadden ze zakelijk contact gehad. Toen Ruud in zijn netwerk ging rondvragen voor een goede ICT-partner, dook de naam van Pim echter weer op. 

 

Ruud Verlaan

Vroeger moest je een tas met papieren meenemen. Tegenwoordig neem ik mijn iPad mee en heb ik alles direct bij de hand.

Ruud Verlaan Verlaan makelaardij

 

Resultaat

Na een aantal gesprekken was het voor TPM Groep tijd om aan de slag te gaan met de automatisering van Verlaan Makelaardij. Er werd geïnvesteerd in hardware en programma’s. Ook software en internetaansluitingen werden geïnstalleerd. Het hele bedrijf werd geautomatiseerd.

Ruud ervaart de samenwerking als positief. Pim denkt mee in oplossingen, is goed bereikbaar en lost problemen snel en vakkundig op. Veel problemen kunnen op afstand verholpen worden, maar als het nodig is staat Pim ook binnen een uur op de stoep. 

“ICT’ers zijn heel handig, maar communicatief vaak niet sterk. Dat is het leuke van Pim. Hij kan de materie goed uitleggen en maakt zaken niet onnodig ingewikkeld.”  

Al met al raadt Ruud een samenwerking met TPM Groep zeker aan. “Het is de combinatie van kleinschaligheid en toch snel kunnen schakelen.”  

Cloud oplossing Online veiligheid