Zakelijke telefonie oplossingen

Overstappen naar VoIP? Goede bereikbaarheid is een onmisbare voor iedere organisatie. Je wilt klaarstaan voor je klant, wanneer deze support nodig heeft. Je wilt een klantkaart bij de hand hebben, zodat je de juiste ondersteuning kan bieden. En je wilt vooral dat dit geen enkele moeite kost. Daarom bieden wij een moderne VoIP-oplossing in de cloud, een gebruiksvriendelijk platform waarmee mobiele en vaste telefonie naadloos samenwerken.

Wij regelen uw VoIP telefoonnummer en VoIP-telefoon. Is uw internet niet snel genoeg voor een VoIP-oplossing? Geen zorgen, wij regelen ook razendsnel glasvezelinternet. Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Koppeling met je CRM systeem

De klant belt en automatisch komt de klantkaart naar boven! Dat werkt prettig en efficiënt. Hierdoor kan de klant direct te woord worden gestaan en is het inzichtelijk wie er als laatst contant met de klant heeft gehad. Dat is een van de grote voordelen van een VoIP-oplossing: gelijk inspelen op de behoefte van de klant en efficiënt te werk gaan.

 Ik wil overstappen naar VoIP

Integratie met Microsoft Teams

Microsoft Teams is onderdeel geworden van de zakelijke omgeving. In Microsoft Teams wordt er met collega's, klanten en leveranciers gecommuniceerd. We vergaderen via video, we chatten erop los en delen bestanden met elkaar. Maar waarom telefoneren we er dan niet ook mee? Precies, tijd om de VoIP-telefonie te integreren met Microsoft Teams!

Ik wil overstappen naar VoIP


Danny Nomen

TPM denkt continu met ons mee voor de beste ICT-oplossingen, zoals voor zakelijke VoIP-telefonie. Daarin is veel meer mogelijk dan wij zelf denken.

Danny Nomen EJB Advocaten

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Op zoek naar een betrouwbare VoIP aanbieder? Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met je om de tafel.

Nu contact opnemen


Waarom onze VoIP oplossing?

Cloud centrale
De telefooncentrale in de cloud die de organisatie voorziet van de nieuwste technologieën, inclusief zakelijk nummer.

Integratie
Verschillende integraties met CRM- en ERP-systemen als Microsoft Teams.

Schaalbaar
Schaalbaar naar de behoefte van de onderneming. Maandelijks aan te passen.

Inzichtelijke kosten
Voor een vaste prijs per maand, geen verrassingen achteraf.

Vast-mobiel-Microsoft Teams integratie
Volledige controle over de bereikbaarheid in combinatie met vast-mobiel en Microsoft Teams.

Nu contact opnemen

Dit doen we ook voor je