ICT trainingen voor bedrijven

Trainingen die op maat zijn gemaakt, dat wilt iedereen. Dit pakken wij op twee manieren aan:

De eerste is het volledig schrijven van een training op basis van uw wensen. Welke programmatuur moet erin komen? Welke processen moeten er worden doorlopen? Op basis van deze input maken we een doeltreffende training op maat.

De tweede is een vereenvoudigde vorm. We pakken een bestaande training en passen deze aan naar uw onderneming. Net dat beetje maatwerk dat nodig is, zodat het aansluit bij uw situatie.

Adoptie bij een overstap

Werknemers een nieuw programma opleggen en dan weglopen, is de makkelijkste manier. Echter is het leren omgaan met nieuwe software bij een overstap erg belangrijk. Het begeleiden van dit traject door middel van floorwalks en trainingen op locatie, vergroot de acceptatie en de prestatie van de werknemers.

Wij leren hoe de software werkt en leggen dat vervolgens uit aan de (nieuwe) medewerker. Zo bent u ervan verzekerd dat zij een goede uitleg krijgen, waardoor ze de software zelf goed kunnen beheersen.

Ik wil een adoptie training

Awareness trainingen

Kennis is macht. Zeker wanneer het gaat om het veilig houden van uw ICT-omgeving. Vaak worden er virussen en malware binnen gehaald en persoonsgegevens gelekt, wegens gebrek aan kennis. De cybercriminele wereld is constant in beweging en vindt nieuwe manieren uit om uw organisatie te benadelen.

Daarom is het belangrijk om het kennisniveau op pijl te houden. Door middel van de awareness trainingen proberen wij de menselijke firewall te creëren om uw organisatie veilig te houden.

Ik wil een awareness training

Trainingen voor Microsoft Software

Wil je dat je personeel goed kan omgaan met de software van Microsoft? Wij verzorgen trainingen op maat, die aansluiten op de specifieke behoeften van je bedrijf.

Zo geven wij bijvoorbeeld een MS Teams training, een SharePoint 365 training en leren wij je medewerkers omgaan met veelgebruikte programma's zoals Word en Excel. Wij houden rekening met het niveau van je medewerkers.

Ik wil een software training


Dankzij TPM heb ik geen zorgen meer over mijn IT omgeving. We kunnen ons dus gewoon focussen op onze dienstverlening. Superservice, superbedrijf!

Dion Burer, Fluxility
Dion Burer, Fluxility

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met je om de tafel.

Nu contact opnemen


Waarom onze trainingen?

Op maat gemaakt
Volledig op maat gemaakt, of aangepast op uw werkprocessen voor optimaal rendement.

In te huren per dagdeel
Niet per persoon maar per dagdeel op uw of een externe locatie. Dat bespaard kosten.

Weerstand wordt weggehaald
Het onbekende weghalen verminderd de weerstand en verbeterd de productiviteit bij een overstap.

Duurzame investering
Het investeren in uw personeel is een duurzame oplossing voor uw onderneming.

Nu contact opnemen