Over ons

Sinds 1989!

Wij bestaan al sinds 1989! De oorsprong van het bedrijf ligt nog bij de tekstverwerkers, de eerste personal computers in de hoek van het kantoor en de mainframes. De ontwikkelingen gaan door, dus het bedrijf ook. Een familiebedrijf waar momenteel de tweede generatie aan het roer staat. Mainframes hebben we achter ons gelaten en we focussen ons nu op cloudoplossingen en cybersecurity.

Vandaag

Pim ten Pierick heeft in 2019 officieel het roer overgenomen van Peter. Gezamenlijk met een flexibele schil om ons heen en een vaste support partner vormen wij TPM Groep. Een groep die elke klant kan bedienen en van advies kan voorzien. 

Toekomst 

Waar gaan wij als onderneming naar toe. Een veel gestelde vraag met vaak een divers antwoord. Het leuke aan de ICT-markt is dat het een snel ontwikkelende markt is. In 1989 hadden wij niet kunnen bedenken waar wij nu zouden staan en dat we de techniek op deze manier zouden gebruiken. Als onderneming willen wij natuurlijk het bedrijf continueren voor de volgende generatie, groeien en impact maken.

Laten we vooral samen de toekomst in gaan!

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met om de tafel!

Neem contact met ons op

Wat maakt ons de juiste partner?

 1. Langdurige klantrelatie
  Klanten uit de jaren 90 zijn nog steeds bij ons. Een klant binnenhalen en dan niets meer laten horen is niet ons doel. Wij gaan voor een langdurige klantrelatie waarmee we de onderneming verder kunnen helpen.
 2. Afspraak is afspraak
  Het doel van een afspraak is dat je hem nakomt. Klinkt voor de hand echter gebeurt dat niet altijd. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook.
 3. Gezamenlijk overstappen
  Overstappen kan als omslachtig en spannend worden ervaren. Gezamenlijk maken wij een plan hiervoor om de pijnpunten te lokaliseren. Vanuit het plan zorgen wij ervoor dat deze punten correct worden opgenomen.
   

Bel ons  Mail ons