Beveiligen van de ICT omgeving

Dagelijks komen er berichten vanuit de omgeving of de media van bedrijven die slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. Ransomware, phishing-mails, hacks, uitgelekte persoonsgegevens en oplichting zijn veel voorkomende problemen. Als ondernemer dien je hiervoor te waken en de onderneming te beschermen. Laat ons je ondersteunen bij het beveiligen van de ICT-omgeving.

Werkplekbeveiliging

Het beveiligen van een ICT-omgeving heeft verschillende elementen in zich. Een onderdeel hiervan is het beveiligen van de werkplek. Dit doen we door middel van een geavanceerde anti-malware oplossing die op basis van gedrag een virus analyseert in plaats van enkel een database met bekende virussen.

Naast een goede anti-malware oplossing kijken we verder naar de updates van de werkplek, foutieve inlogpogingen en het algehele gedrag van de werkplek. De eerste stap in een veilige ICT-omgeving.

Ik wil een veilig ICT-omgeving

Netwerkbeveiliging

Het netwerk veilighouden is een samenspel van een aantal elementen. Sowieso is er altijd een firewall nodig. Het up-to-date houden van switches, routers, access point en firewalls is een noodzaak. Net als een goede beveiliging voor het draadloos netwerk. Het monitoren en beheren hiervan doen wij voor vele bedrijven.

Daarnaast is thuiswerken in deze tijd niet meer weg te denken. Het opzetten van VPN-verbindingen voor thuiswerkers is een belangrijke vorm van het veilig houden van de omgeving. 

Ik wil goede netwerkbeveiliging

Security awareness trainingen

Cyberaanvallen zijn vaak een geautomatiseerd proces, bijvoorbeeld door het versturen van phishingmails of foutieve websites met daarin een stukje malware. De malware besmet de werkplek of het netwerk en plots zijn alle bestanden onbruikbaar. Vaak zijn zij versleuteld door ransomware en dient er losgeld te worden betaald.

Nog steeds is de belangrijkste schakel om een netwerk binnen te komen de medewerkers. Via hen wordt er een bestand gedownload, een mailwisseling gestart en ransomware binnengehaald. Om een onderneming hier weerbaarder in te maken, bieden wij cybersecurity awarenesstrainingen aan.

Ik wil een security awareness training

Backup

Een goede back-up is essentieel voor iedere onderneming. Bestanden kunnen worden weggegooid, overschreven worden of besmet zijn met malware. Het uitgangspunt van "wij zitten toch al in de cloud" is een misvatting.

Microsoft adviseert ook om naast haar producten altijd een back-up te gebruiken. Wanneer ransomware het systeem besmet, is bovendien een goede back-up van essentieel belang.

Ik wil een back-up van de bestanden

 


Dión Burer, Fluxility

Als internetbureau heb je een grote verantwoording naar eigen klanten als het gaat om veiligheid. Het kan ons niet gebeuren dat er een datalek ontstaat of dat we gehackt worden. Bij TPM weten we dat we goed zitten.

Dión Burer, Fluxility

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek. We gaan graag vrijblijvend met je om de tafel!

Nu contact opnemen


Waarom onze security oplossing?

Voorkomen is beter dan genezen
Een goede beveiliging verminderd de kans op hacks en malware.

Back-up blijft belangrijk
Een back-up voorkomt verlies van data. Per ongeluk bij het verwijderen van een bestand of bij een hack.

Menselijke firewall
Het trainen van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel in de verdediging.

Bescherm uw klanten
Niet alleen uw data is belangrijk. De data van uw klanten is misschien nog wel belangrijker.

Nu contact opnemen

Dit doen we ook voor je