Zakelijk internet in Zoetermeer en omstreken

Betrouwbaar en snel internet is voor iedere onderneming van cruciaal belang. We benaderen onze programmatuur, leveranciers en klanten via het internet. Vaak verloopt de telefonie ook over het internet. Een onmisbaar element binnen de bedrijfsvoering. Echter komt een betrouwbare verbinding tot stand door een samenhang aan elementen. Routers, switches, access points en de firewall zijn hier onderdeel van.

TPM maakt gebruik van Glasnet Zoetermeer, een razendsnel glasvezelnetwerk met snelheden tot 20 Gigabit per seconde! De minimumsnelheid is 20 Megabit per seconde. De snelheid van zakelijk glasvezel zorgt voor een stabiele verbinding. Onmisbaar voor bedrijven die afhankelijk zijn van goed internet.

Uiteraard bieden we buiten Zoetermeer ook glasvezel aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op.

Zakelijk Glasvezel

Nooit meer traag internet! Tegelijkertijd videobellen, grote grafische bestanden downloaden, zakelijk bellen via het internet of zware applicaties draaien heeft geen invloed meer op de snelheid van het internet. Zakelijk glasvezel is klaar voor de toekomst en geeft de onderneming eindeloze mogelijkheden.

Nu zakelijk internet aanvragen

Werkende WiFi

Steeds meer bedrijven werken met apparaten die verbonden dienen te worden door middel van draadloos internet. Dit is niet meer weg te denken in het dagelijks bedrijfsleven. Tablet, telefoons en notebooks zijn de apparaten die veelal verbonden zijn met de WiFi. Niets is dan ook frustrerender als de verbinding niet stabiel is. Dit moet beter! Het kan ook beter, dankzij onze betrouwbare oplossingen.

Zakelijk internet voor bedrijfsverzamelgebouw

Bent u beheerder of huurder van een bedrijfsverzamelgebouw in Zoetermeer, en wilt u voor iedereen in het gebouw snel en stabiel internet? Wij zijn dé aanbieder van zakelijk internet voor het mkb.

Wij verzorgen, in combinatie met Glasnet Zoetermeer, de volledige aansluiting en infrastructuur. Denk daarbij aan het ophangen van access points voor stabiel WiFi, of het aanleggen van internetswitches om desktops van internet te voorzien.

Nu zakelijk internet aanvragen


Dion Burer, Fluxility

Dankzij TPM heb ik geen zorgen meer over mijn IT omgeving. We kunnen ons dus gewoon focussen op onze dienstverlening. Superservice, superbedrijf!

Dion Burer, Fluxility

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met je om de tafel.

Nu contact opnemen


Waarom onze diensten?

Zakelijk glasvezel
Geen internetverbinding is zo stabiel en snel als zakelijk glasvezel.

Veilig internetten
Door het inzetten van onze firewall en het monitoren van het netwerk houden wij de omgeving veilig.

Stabiele WiFi
Onze bewezen schaalbare wifi-oplossingen leveren een stabiel draadloos netwerk.

Gemak
Het ontzorgen van uw onderneming op deze onderwerpen.

Nu contact opnemen

Dit doen we ook voor je