Werken in de cloud

De moderne werkplek geeft de onderneming de mogelijkheid om vanaf elk apparaat overal te werken. Mail, bedrijfsgegegevens, CRM en overige applicaties worden beschikbaar gesteld via de cloud. Thuiswerken of remote bij klant vormt geen enkel probleem meer. We stellen uw applicaties en data beschikbaar via een beveiligde verbinding. 

Benieuwd naar de kosten van in de cloud werken? Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Microsoft 365 beheer

Microsoft 365 zakelijk stelt ondernemingen in staat om samen te werken in de vertrouwde Microsoft omgeving. Microsoft Teams is een onderdeel hiervan dat niet meer is weg te denken in de hedendaagse zakelijke omgeving.

Echter, het correct inzetten van Microsoft Teams en SharePoint gebeurt nog weinig. Daarnaast geeft Microsoft 365 de onderneming veel tools om de onderlinge samenwerking met collega's en klanten te vergroten op een veilige manier. 

Besteed zakelijke cloud diensten daarom uit aan TPM. Wij helpen u om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en uw medewerkers efficiënter te laten werken. Snel en veilig werken in de cloud, dat is ons doel.

Ik wil veilig werken in de cloud

Microsoft Azure

Azure is onderdeel van Microsoft 365, de nieuwe manier van flexibel en optimaal in de cloud werken. Op zoek naar een moderne toepassing voor jouw bedrijf? Met Azure kun je alle kanten op. Denk aan: Virtual Machines, Virtual Desktops, SQL, Cloup-apps, Mobile Device Management en ga zo door.

Dankzij de vernieuwende cloudtoepassingen kun je gelijk aan de slag en beschik je over alle elementen die nodig zijn om jouw platform tot een succes te maken. On-premise, in de cloud of ergens daartussen, met Azure kun je een hybride omgeving realiseren.

Wij zijn een door Microsoft erkende Azure partner. Benieuwd naar de kosten van Microsoft Azure voor uw bedrijf? Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of offerte.

Ik wil een hybride werkomgeving


Dennis Weverling, Stichting KOO

We waren toe aan een moderne oplossing. TPM heeft ons hierin zeer goed geadviseerd.

Dennis Weverling, Stichting KOO

 

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met je om de tafel.

Neem contact met ons op

 

Waarom onze cloud oplossing?

 1. Altijd overal werken
  Thuis, op kantoor of onderweg. Overal uw bedrijfskritische data beschikbaar.
 2. Veiligheid
  Veilig alle data beschikbaar stellen. De modernste technieken worden ingezet om uw omgeving veilig te houden.
 3. Schaalbaar
  Schaalbaar naar de behoefte van de onderneming. Maandelijk aan te passen.
 4. Inzichtelijke kosten
  Voor een vaste prijs per maand, geen verassingen achteraf.

Bel ons  Mail ons

Dit doen we ook voor je