Op zoek naar maatwerk software die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen? Of je nu een app wilt laten maken of je zinnen hebt gezet op een maatwerk website, bij Fluxility ben je aan het juiste adres! Ruim 15 jaar maakt Fluxility maatwerk software, op maat gemaakte websites en (web)applicaties. 

Via een lokaal netwerk ontmoetten Dion van Fluxility en Pim van TPM elkaar. Zoals elke ondernemer had ook TPM behoefte aan een website. Fluxility ging vervolgens voor hem aan de slag.

Case

Fluxility werkte in het begin met meerdere leveranciers. Hierdoor werd de IT-situatie binnen de organisatie steeds onoverzichtelijker. Daarnaast groeide Fluxility dermate hard dat er steeds meer eisen aan het IT-landschap werden gesteld. 

Er ontstond een steeds grotere behoefte naar een vast contactpersoon als het ging om de ICT van de organisatie. Daarnaast was veiligheid en continuïteit een grote eis.  

 

Dión Burer

Als internetbureau heb je een grote verantwoording naar eigen klanten als het gaat om veiligheid. Het kan ons niet gebeuren dat er een datalek ontstaat of dat we gehackt worden. Bij TPM weten we dat we goed zitten.

Dión Burer Fluxility

Resultaat

Fluxility vindt het prettig om een langdurige samenwerking aan te gaan met klanten, maar ook met partners. Ze letten hierbij op aandacht, kwaliteit, service en korte schakels en dat hebben ze gevonden in TPM. 

Al flink wat jaren is TPM de alles-in-één-ICT-leverancier voor Fluxility. Pim heeft gezorgd voor een feilloze implementatie van de Office 365 omgeving met mail, Teams en SharePoint, VOIP-telefonie en alle internet en wifi zaken. 

“Mocht het nodig zijn, kunnen we de dienstverlening makkelijk opschalen of aanpassen naar wat onze organisatie nodig heeft.”

De samenwerking verloopt soepel en zeer prettig. Mede dankzij de snelle reactie van TPM en het meedenken vanuit TPM met Fluxility.  

“Ons in- en uitgaande telefoonverkeer is bijvoorbeeld helemaal op maat ingeregeld toen onze organisatie daar om vroeg. En tijdens het begin van de coronapandemie werd op dat vlak ook supersnel het thuiswerken gefaciliteerd!”

Ook de kennisdeling is prettig volgens Dion. “De implementatie van systemen gaat op dusdanige fijne manier dat wij voor veel zaken ook zelfredzaam kunnen zijn.”  TPM wordt zeker aangeraden als het om de alles-in-één-ICT-partner gaat! 

Cloud oplossing Online veiligheid VoIP-telefonie